diumenge, 13 d’octubre del 2013

Ciència, realitat o ficció? Xerrada sobre física quàntica

Ciència: realitat o ficció? És una interessant  xerrada sobre física quàntica de Sonia Fernández
Vidal
, potser us sona el seu nom perquè a més de ser investigadora, també és escriptora, és l'autora de La porta dels tres panys i de Quantinc Love.


No us espanteu i seguiu el vídeo amb atenció. La física no és avorrida! i si pareu atenció potser esbrinareu el secret de la capa d'invisibilitat de Harry Potter, sí, sí, ho heu llegit bé!





KOSMOPOLIS 2013 // Ciència: realitat o ficció? - xerrada sobre física quàntica (VO Es) from CCCB on Vimeo.

Xerrada celebrada al CCCB el passat 16 de març en el marc del Festival KOSMOPOLIS 2013. Participa: Sonia Fernández-Vidal

La ciència, malgrat la seva aparent complexitat, pot ser també un món apassionant que, a través de fòrmules i números ens permet accedir a un àmbit que va més enllà del que és perceptible. En aquesta xerrada, la física i escriptora Sonia Fernández-Vidal va apropar la física quàntica al públic infantil a través d’experiments i fórmules que ens varen descobrir la realitat rere conceptes abstractes com la invisibilitat, la teletransportació o els viatges en el temps. Una manera lúdica d’aproximar-se a la ciència per entendre la seva importància decisiva en la nostra societat.

+info: http://www.cccb.org/kosmopolis/ca/activitat-sonia_fernandez_vidal-43116

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada